Kørekort

Kørekort i Vejle

Tager man kørekort hos Licence2u.dk, er man sikret et forløb med en dygtig kørelærer og en let kørt skolevogn til en fornuftig pris. Undervisningen i teorilokalet er aldrig kedelig, og i bilen bygger undervisningen på tillid og tryghed. Dermed er der sat fokus på et godt forhold elev og kørelærer imellem.

Kørekort med fokus på indlæring

Bor man i nærheden af Vejle, er det bestemt værd at overveje at tage sit kørekort hos køreskolen Licence2u.dk. Her kan man tage kørekortet på meget fleksibel vis, fordi køreskolen tilpasser sig elevernes individuelle behov, f.eks. i forbindelse med planlægning af køretimer. Undervisningsmetoderne i bilen såvel som i teorilokalet tager hensyn til den enkelte elev. Tidligere kunder har været glade for at tage deres kørekort hos Licence2.u.dk, og de beskriver det som en afslappet, tillidsfuld og stemningsfyldt proces.

Grundig undervisning

Lokalerne, hvor teoriundervisningen forgår, er top moderne og ligger hhv. i Vejle C og i Bredballe. Der er investeret i alt det nyeste udstyr, således at kørelæreren kan give sine elever god og tidssvarende undervisning.

Efter sommerferien 2022 tilbyder vi nu også 4 ugers hold, hvor undervisningsforløbet strækker sig over 4 uger med teoriundervisning 2 gange ugentligt. Normalholdet har teori 1 gang ugentligt og strækker sig over ca. 10 uger. Du er velkommen til at kontakte os for yderligere information.

Bilerne, som den praktiske undervisning foregår i, er godt udstyret og let at manøvrere rundt. Det betyder, at sikkerheden altid er i orden, og at man kan føle sig tryg, når man som ny bilist nær Vejle skal erhverve sig sit kørekort. Når du skal til teoriprøve, følger vi dig praktisk talt helt ind i prøvelokalet og er der naturligvis også når prøven er slut. Dette som nogle af de eneste køreskoler i Vejle.

Fornuftig pris på kørekortet

Er man interesseret i at tage sit kørekort i nærheden af Vejle til en god pris, så giver Licence2u.dk grundig praktisk og teoretisk undervisning til et kørekort for kun 13.995 kr. Derudover er det gratis at låne undervisningsmateriale.

Licence2u.dk tilbyder at tage et kørekort, hvor man med tryghed i maven kan begive sig ud i trafikken på egen hånd, og som man med god viden og erfaring i bagagen kan være stolt af.

Kontakt

Her på siden kan man se, hvornår der begynder nye hold til erhvervelse af kørekort, og få yderligere oplysninger om, hvorfor køreskolen er god, hvis man vil tage Kørekort i Vejle. Kontaktoplysninger til Allan Bøgen, som ejer og driver køreskolen, er også at finde på hjemmesiden.