Hvad siger eleverne?

Udpluk af hvad tidligere elever mener

Her er et udpluk af, hvad tidligere elever mener om Licence2u.dk. Se også mere her: Allan Kørelærer eller Licence2u.dk

“Først og fremmest vil jeg gerne rose Allan for den super fantastiske undervisning og de mange gode råd! Det var virkelig været et godt forløb, og er rigtig glad for jeg valgte Licence2u.dk som min køreskole. Har følt mig tryg og velkommen under hele forløbet, så tusind tak for det! Igen vil jeg sige mange tak for et super godt forløb og vil helt sikkert anbefale Licence2u.dk til andre”

Trine Hansen, Vejle

“Mit forløb hos Licence2u.dk var præcis som man kunne ønske det. Faste teoritimer om onsdagen samt køretimer der var planlagt i god tid, og med en kørelærer der var meget alsidig. Alt Ialt både et sjovt og spændende forløb”

Mathias Nørtoft, Kollemorten

“Jeg hørte om Licence2u.dk igennem nogle venner, som selv var yderst tilfredse med køreskolen og kørelærerne. Hele forløbet hos Licence2u.dk har været utrolig spændende og lærerigt! Allan har været en super god kørelærer, hvor jeg har lært en masse og samtidig haft det sjovt. Jeg vil helt sikkert anbefale køreskolen til andre :-)”

Belinda Fischer, Børkop

“Hele forløbet har været udfordrende og spændende! Allan har været god til at fange min interesse i teoritimerne, og har gjort det at få kørekort interessant. Køretimerne har været bedre end forventet og Anders har været meget tålmodig og lærerig. Har nydt timerne og det har været en fornøjelse, at lære jer at kende. Tak for denne gang :-)”

Sofie Marcher, Vejle

“Jeg synes det har været et super forløb hos Licence2u.dk. Allan og Anders er meget fleksible, så det kunne altid lade sig gøre at finde køretider der passede mig :-)”

Mikkel Eriksen, Vejle

“Det at tage kørekort hos Licence2u.dk har været en sand fornøjelse. Allan har været en suveræn kørelærer, hvor man både har lært en masse, men samtidig haft det sjovt. Det kan varmt anbefales et tage kørekort her! Er man på udkig efter Vejles bedste køreskole, eller kørelærere, er det helt klart Licence2u.dk man skal vælge!”

Oliver Kristiansen, Bredballe

“Jeg synes forløbet hos Licence2u.dk har været rigtig godt! Jeg har lært alle de ting man skal kunne. Man føler sig tryg under hele forløbet. Allan & Anders var altid parat til at hjælpe, det har været rigtig rart”

Rasmus Dahlin, Bredballe

“Jeg hørte om Licence2u.dk igennem en bekendt, som var i gang med kørekort hos jer. Man hører jo meget om køreskoler og kørelærere generelt. Jeg har ikke oplevet andet end professionelle og seriøse kørelærere hos Licence2u.dk, som samtidig har en forfriskende sans for humor. De er forstående, engagerede, pædagogiske, strukturerede, tålmodige, hjælpsomme og meget fleksible undervisere. Alt i alt et meget positivt forløb, og jeg vil helt sikkert anbefale køreskolen til andre”

Banan Azzouz, Vejle

“Jeg synes undervisningen har været lærerig og udført på en god måde. Til køretimerne var der også et godt fokus på det man skulle forbedre, så man kunne lære det ordentligt, og det var altid tilladt at lave fejl, så man kunne lære af det”

Andreas Laugesen, Bredballe

“Mit forløb hos Licence2u.dk har kun været positivt. Hele vejen igennem forløbet på de ca. 3 måneder, har kun været fuld af sjov og spas! Allan som står for teorien har været super god til , at sørge for at de “lange” teoritimer ikke bliver tunge og uoverskuelige, til dels p.g.a. af læringsmetoden, pauserne og ikke mindst den gode minibar! Når jeg har været ude at køre, har alt været under gode forhold og vildt afslappet. Nu kørte jeg med Anders, og han har altid sørget for at være præcis i sine forklaringer og sørget for eleven altid er tilpas! Af den grund har der også været markant fremgang efter hver lektion. Du bliver fulgt tæt fra start til slut og lader dig ikke i “stikken”, hvilket i skal have mange credits for 🙂 I har uden tvivl været det bedste valg for mig, og derfor vil jeg stærkt anbefale Licence2u.dk til alle nye bilister. Det er alle pengene værd, og der er 210% chance for, at man består i første hug, grundet den gode teoretiske og praktiske undervisning 🙂”

Jenny Lam, Bredballe

“Tak for det fantastiske samarbejde, det har været et perfekt forløb”

Kristian Hagedorn Thomsen, Vejle

“At tage kørekort hos Licence2u.dk, er rigtig godt, og ikke mindst lærerigt! Jeg er så glad for, at jeg valgte at tage kørekort her, både på grund af den gode kommunikation, undervisningen, men også fordi man bliver gjort 100% tryg ved kørslen, og man kommer med sikkerhed til at føle sig klar til prøverne. Jeg har derfor været fuldt ud tilfreds med Licence2u.dk, og kan klart anbefale køreskolen til andre”

Maja Kjærholm, Vejle

“Jeg synes, at hele forløbet har været super godt, og hvis man havde svært ved noget, fik man hurtigt den ekstra hjælp der skulle til :-)”

Jasmin Nielsen, Uldum

“Jeg har været ekstrem glad for at tage kørekort hos Licence2u.dk Køreskolen er yderst fleksibel, og det er vigtigt når man har travlt med Gymnasium og sportsaktiviteter uden for skoletiden. Det har aldrig været et problem at finde køretider, og alle aftaler er blevet overholdt til “punkt og prikke”

Rasmus Fink-Hansen, Vejle

“For mig var det vigtigt, at teorien foregik som tavleundervisning, da dette hænger bedre fast i hukommelsen end computerundervisning. Jeg lærte virkelig noget i teoritimerne, da bestemt ikke var kedelige. Der er endvidere gratis vand, sodavand og slik, så man hele tiden var frisk. Licence2u.dk er en meget fleksibel køreskole, hvor det er let at aftale køretimer og steder at mødes, virkelig i Topklasse. Allan er en super god og dygtig kørelærer, der ikke kun er seriøs, men også nem at snakke med og lære noget af. Han prøver hele tiden at hjælpe og vejlede, hvilket er vigtigt. Til teoriprøven er Licence2u.dk mig bekendt den eneste køreskole, der mødes med eleverne inden prøven starter, dels for at få afklaret de sidste ting inden prøven, men også for at berolige eleverne. Alt i alt var min oplevelse hos Licence2u.dk kun positiv, og kan virkelig kun anbefale køreskolen til andre. Det er undervisning i topklasse, og en verdensklasse støtte fra kørelæreren under hele forløbet”

Mikkel Okholm, Vejle

“Det har været et “Mega” fedt forløb at tage kørekort hos Licence2u.dk. Kørelærerne er meget friske og “nede på jorden :-)”

Miki Vig Skovgaard, Give

“Det har været en “Super Duper” oplevelse at tage kørekort hos Licence2u.dk. Fleksibiliteten omkring køretimerne er meget afgørende for mig, men det blev løst til min 100% tilfredshed. Der er en rigtig god kommunikation kørelærer og elev imellem”

Mads Søe Mikkelsen, Bredballe

“Jeg synes det har været et rigtigt godt forløb hos Licence2u.dk. Jeg har været mere en tilfreds med at tage mit kørekort her, og vil helt klart anbefale køreskolen til andre”

Martin Stoy Madsen, Hedensted

“Efter at have kontaktet Licence2u.dk, var jeg ikke længere i tvivl om, hvor jeg skulle tage mit kørekort. Jeg frygtede at sidde bag rattet første gang, det viste sig at være ubegrundet, takket være den undervisning og behagelige atmosfære. Jeg bestod begge prøver i første hug, takket være en god og seriøs undervisning”

Rikke Flamsholt, Bredballe

“Jeg er SÅ glad for, at jeg besluttede mig for at tage kørekort hos Allan. Jeg er stensikker på, at Licence2u.dk er den bedste køreskole i Vejle. Man har i hvert fald sikret sig en kørelærer med en fed humor, samt også er meget professionel omkring sit arbejde. Allan er en tålmodig mand som er god til at lære fra sig. Der sendes mange “Thumbs up” herfra :-)”

Maria Sommer, Højen

“Man føler sig i sikre hænder, når man tager kørekort hos Licence2u.dk. Allan giver tryghed når man sidder bag rattet, samt masser af grin i teoritimerne”

Magnus Schlesinger Nielsen, Hedensted

“Jeg synes ikke forløbet hos Allan kunne have været bedre. Teorien foregår hjemme ved ham, hvor han viser film, tegner og fortæller og forklarer på tavlen. Masser af tid til spørgsmål. Antallet af elever var perfekt, hvilket gør det meget nemmere at gøre undervisningen sjov og alle samtidig var aktive. Allan er en hyggelig kørelærer, som er helt rolig i sin væremåde. Selvom man begår fejl under køretimerne, så vil du stadig få beskeden “Husk, du er her for at lære det”, hvilket er dejligt. Jeg ved, at Allan helt klart var det bedste valg for mig, og får derfor klart den bedste anbefaling med herfra :-)”

Nicolaj Skjødt, Vejle

“Jeg har været 110% tilfreds med forløbet på køreskolen, hvis ikke mere? 🙂 Jeg har følt mig tryg og i gode hænder hos Allan, og vil til enhver tid anbefale køreskolen til andre. Det har været en helt igennem fantastisk oplevelse :-)”

Xenia Hjort, Vejle

“At tage kørekort hos Allan, har været en sand fornøjelse. Allan er en skide flink fyr og helt nede på jorden. Han har et enormt engagement, når det kommer til køreuddannelsen og biler generelt. Undervisningslokalet er behageligt, bilen er “mega fed” og nem at køre. Allan levere en virkelig solid og nuanceret køreundervisning. Kan kun anbefale Licence2u.dk, det har været et “klasse” forløb:-)”

Frederik Hviid, Bredballe

“Jeg syntes det var et virkeligt godt forløb at tage kørekort hos Allan. At have teorien om aftenen, passede perfekt med gymnasiet. Det var godt med tavleundervisning, idet det inddragede eleverne aktivt. Det var godt med antallet af pauser, med sodavand og slik. Der var en god variation i undervisningen”

Emil Meyer-Hansen, Grejs

“At tage kørekort hos Allan er “fantastisk”. Man glæder sig til man skal til teori hver eneste gang, da man ved man bliver underholdt. Køretimerne er ligeledes fantastiske, fordi Allan sørger for, man ikke er nervøs og er god til at berolige. Det var mega hyggeligt med den snak vi havde under køretimerne”

Alexander Bach, Bredballe

“Jeg synes det har været et super godt forløb at tage kørekort hos Licence2u.dk. Jeg synes især det var godt at køretimerne var fleksible, så det passede med skolen. Jeg synes køretimerne var rigtig gode, da man fik en masse gode rettelser, samtidig med man løbende fik at vide, hvad man skulle have fokus på”

Helene Lycke, Bredballe

“Køreskolen Licence2u.dk var det perfekte valg for mig. Jeg var meget nervøs for, at teoritimerne ville blive lange og kedelige, men med Allans måde at forklare og fortælle tingene på, gik tiden lynhurtig. At det var fysisk undervisning og ikke ved en computer, medførte også, at man kunne stille spørgsmål og derfra få nogle huskeregler. Køretimerne var super sjove og gode :-)”

Erik Fredgaard, Bredballe

“Det har været en rigtig god oplevelse at tage kørekort hos Licence2u.dk. Allan kunne ikke være en bedre kørelærer. Jeg vil derfor helt klart anbefale køreskolen til andre”

Keerththana Ananthan, Bredballe

“At tage kørekort hos Allan er en sand fornøjelse fra start til slut. Allan er uden tvivl den bedste kørelærer i Vejle. Vælg Allan når der skal tages kørekort, der findes ingen undskyldning! :-)”

Christian Mols Hummel Holm, Vejle

“Jeg har været utrolig glad for at tage mit kørekort hos Licence2u.dk, både fordi Allan er en herlig person, som altid står til rådighed hvis man har spørgsmål, eller er i tvivl om noget. Der er altid en god stemning i bilen. Jeg kan kun anbefale Licence2u.dk, hvis man vil have mest for sine penge :-)”

Claudia Bølcho, Vejle

“Min oplevelse hos Licence2u.dk har været Mega god. Jeg vil helt sikkert anbefale køreskolen til andre. Jeg føler jeg har lært alt hvad man skal og bør vide i trafikken. Alt i alt en rigtig god oplevelse”

Frederik Skousen, Bredballe

“Jeg synes det har været et skønt forløb. Der var hurtigt et godt sammenhold eleverne imellem. Det er rart man føler sig godt tilpas og kan joke med hinanden. Undervisningsformen er perfekt og har ikke på noget tidspunkt været kedelig. Jeg har altid følt mig godt tilpas i teorilokalet og i bilen”

Cathrine Christiansen, Vejle

“Oplevelsen hos Licence2u.dk var over alle forventninger. Det sted kan kun anbefales. Forløbet har været perfekt. Ingen sure miner når man begik fejl, det blev altid vendt til noget positivt. Selve kørslen var perfekt, man er ikke i tvivl om ens færdigheder når man er færdig med forløbet”

Marcus G. Andersen, Bredal

“Hvis man tager kørekort hos Allan, så kan man være sikker på, at man er i trygge og gode hænder. Allan er nede på jorden, nem at snakke med, god til at lære fra sig, og alt i alt en rar og hyggelig fætter 🙂 Undervisningen foregik visuelt med Allan foran tavlen, hvilket jeg syntes var rigtig rart. Der var ikke for mange elever på holdet, og dermed var der mere tid til fordybelse af de enkelte elever, og ikke mindst BMWén, den var så lækker at køre i. Jeg synes personligt selv, at forløbet hos Licence2u.dk har været forrygende godt. Jeg er sikker på, at jeg IKKE kunne have fundet en bedre køreskole et andet sted. Jeg kunne blive ved med at skrive positive ting om forløbet, men jeg vil slutte af med, varmt at anbefale Licence2u.dk til alle jer som står og skal i gang med kørekortet. Tak for mange gode timer sammen Allan, det har været en fornøjelse”

Peter Tõnder, Vejle

“Var specielt glad for den fælles teoriundervisning som sikrer en god indlæring, i stedet for computerundervisning”

Kasper Jørgensen, Hedensted

“Undervisningen var sjov, således tiden ikke var lang. Op til prøverne var Allan meget god til at “dæmpe nervøsiteten”. Nem og fleksibel med køretimerne, jeg har kun positive ting at sige om køreskolen :-)”

Nicklas Rasmussen, Bredballe

“5 stjerner ud af 5 mulige. Billigt, godt, sjovt og hurtigt :-)”

Simon Buck Seehausen, Lindved

“Gode lokaler, med nogle gode præsentationer fra Allan, i stedet for en computer. Selve køretimerne har været fantastiske, fordi Allan har været meget fleksibel, også med hensyn til at hente og bringe”

Benjamin Krelskov, Lindved

“Det har været et rigtigt godt forløb. Teoriundervisningen var god, der var en god stemning og undervisningen var let forståelig. Det var virkelig rart, at vi var så få på et hold. Bilen var virkelig nem, og Allan var super rolig og god til at sige, hvad man gjorde rigtigt og forkert”

Linda M. Tabari, Bredballe

“Jeg synes det var dejligt med de forholdsvis små hold. Allan er stille og rolig og god til at lære fra sig. Det gik hurtigt med at få kørekort, kan derfor stærkt anbefale Licence2u.dk (Allan) til andre”

Daniel Nielsen, Egtved

“De ting jeg satte størst pris på ved valg af køreskole var tavleundervisning. Samtidig er Allan stille og rolig, hvilket nye bilister har brug for. Et andet plus er bilen, Det er en super god bil, der er nem at håndtere, hvilket gør man føler sig sikker bag rattet”

Rasmus Hvelplund, Jelling

“Det har været en fornøjelse at tage kørekort hos Licence2u.dk. Der er altid en god stemning og et godt humør. Undervisningen er i top og prisen i bund. Man kan mere eller mindre få køretimerne når det passer én, hvilket er et stort plus. Vil helt klart anbefale køreskolen til andre”

Andreas Mølgaard Laursen, Vonge

“Det har været et Super forløb fra start til slut hos Licence2u.dk. En fornøjelse og bestemt et plus, at Allan er så fleksibel :-))”

Frederik Knudsen Skydsgaard, Skærup

“God undervisning, god stemning og en fantastisk kørelærer, vil helt sikkert anbefale køreskolen til andre”

Mads Fals Vind, Bredballe

“Nu har jeg endelig fået kørekort, selvom det har været et rigtig langt forløb hos en anden kørelærer. Jeg valgte derfor at skifte køreskole til Licence2u.dk ved Allan Bøgen. Det var jeg rigtig glad for jeg gjorde. Allan er en rigtig dygtig kørelærer, som får en til at slappe helt af når man kører bil. Jeg kan kun anbefale Allan til andre, da jeg har været meget mere end tilfreds med ham som kørelærer”

Maria Hagens Engaard, Randbøl

“Jeg har været super glad og tilfreds med at tage kørekort hos Allan. Han er super fleksibel og er god til at lære fra sig. Det har været en fornøjelse at køre med Licence2u.dk. Fantastisk kørelærer og lækker bil :-)”

Trine Sofie Hansen, Vejle

“Kan kun sige, jeg har været mere end tilfreds med din køreskole, da det har været nogle super gode timer, der aldrig var kedelige. Turene i bilen har været rigtig gode. Der har ikke på noget tidspunkt været problemer med at få aftalt tider, og alle aftaler er blevet overholdt. Super tilfreds med dig og din køreskole, og kan kun anbefale den til andre”

Kasper Stens Honore, Give