Go to Top

køreskole i Vejle

God køreskole i Vejle

Køreskolen Licence2u.dk har 3 indlæringsvenlige skolevogne, 3 rare kørerlærere og tilmed en stærk pris. Der tilbydes levende undervisning, i teorilokalerne såvel som bag rattet, hvor tryghed og tillid elev og kørerlærer imellem er i højsædet.

Eleven i fokus

Skal man tage kørekort i et område nær Vejle, som i øvrigt ligger i én af de landsdele med den laveste dumpeprocent, så er køreskolen Licence2u.dk et rigtig godt bud. Køreskolen er kendt for værdier som tryghed, god stemning og fleksibilitet, og den evner i høj grad at tilpasse sig elevernes individuelle behov i forbindelse med indlæring og tilrettelæggelse af køretimer.

Af tidligere elever beskrives kørelæreren som afslappet, tillidsfuld og i altid godt humør. Skolevognene er veludstyret og meget manøvrevenlige, bl.a. med en særlig funktion, der gør det næsten umuligt at gå i stå, hvilket giver eleverne de bedst mulige vilkår for hurtig indlæring og med sikkerheden i top.

Optimal undervisning

Den teoretiske undervisning kan tages på et normalt hold, hvor man er færdig i løbet af 10-12 uger. Køreskolens undervisning foregår i moderne teorilokaler i hhv. Vejle C og i Bredballe med alt det moderne udstyr, der hører sig til. Kørelæreren stræber efter at opretholde en dynamisk og hyggelig atmosfære, hvor man aldrig keder sig.

Til at betale

Hvis man er interesseret i at melde sig ind i en forholdsvis billig Køreskole i nærheden af Vejle, så kan man, hvis du vælger Licence2u.dk, oveni købet er  undervisningsmateriale gratis at låne. Man vil altså kunne få grundig praktisk og teoretisk undervisning for kun 12.995 kr. og samtidig være sikret et kørekort af kvalitet, som man med god viden og erfaring i bagagen kan være stolt af. Det er nemlig et stort ønske for køreskolen, at man med tryghed i maven kan begive sig ud i trafikken på egen hånd.

Kontakt

På hjemmesiden www.licence2u.dk kan der stilles spørgsmål til kørelærerene, man kan læse tidligere elevers meninger om køreskolen, se et overblik over alle udgifter i forbindelse med at tage kørekortet og læse mere om holdstart og tilmelding. Kørelæreren, Allan Bøgen, kan kontaktes på tlf. 22 612 612 eller på allan@licence2u.dk. Køreskolens adresser er Grydevangen 28, 7120 Vejle Ø og Vestre Engvej 52, 7100 Vejle og er ligeledes at finde på Facebook.